top of page
DANAKILDE-Logo_5 (2).png

Refugium, Bed & Breakfast og kursuscenter

Velkommen til Danakilde

Danakilde er beliggende få hundrede meter fra Rørbæk Sø og tæt ved Gudenåens og Skjernåens udspring.

I dette smukke og unikke naturområde har vi skabt og skaber stadig rum og rammer, der både giver mulighed for at nyde naturen og stilheden og fordybe sig og samtidig giver plads til udvikling og kreativitet for både krop, sind og sjæl.
Vi tilbyder derfor udlejning af huset til refugieophold, kurser, møder, meditationer m.m.

Danakilde er indrettet med ni værelser, hver med to senge og mulighed for ekstra opredning.
Derudover er der mulighed for at sove udendørs i shelters eller, - for de ridende gæster, - i hø-hotellet.

I huset er der tre badeværelser med toilet og brusebad. Der er et stort fælleskøkken med alle nødvendige faciliteter. Vi har desuden to store rum, der fungerer som yoga og meditationslokale og kursus/mødelokale. Der er mange muligheder og alt er indrettet lyst, enkelt og imødekommende.
Udendørsfaciliteterne byder blandt andet på træfyret sauna og vildmarksbad, som kan anvendes efter aftale og ønske.

 

Hvad vi tilbyder

Det Store Vandskel

Danakilde ligger midt i det område, der kaldes Det Store Vandskel, og som ofte beskrives som et af de mest varierede og smukkeste naturområder i Danmark. Her har Gudenåen og Skjernåen deres udspring få hundrede meter fra hinanden, i hver sin retning. Mellem udspringene har Hærvejen haft sit forløb gennem flere tusinde år, og der finde flere gravhøje og andre oldtidsspor. Tæt ved kilderne ligger Tinnet Krat, der er landets største egekrat – og så er der naturligves den smukke Rørbæk Sø, hvortil der fra Danakilde kun er få hundrede meter.

På Danakildes egen grund finder du et væld af stier, kildevæld, stensætninger, skov og bæk samt køkkenhave, frugthave og mange andre ”have- og uderum”. Mange steder finder du også en lille velplaceret bænk eller træstub, så naturen og stilheden også kan nydes siddende.

Mød os

Kontakt

Danakilde

+45 22 59 24 12

Danakilden@gmail.com

Rørbækvej 13, 7323 Give

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page